Курка каррі з манкою

Страви з м'яса

Курка каррі з манкою

Цей рецепт завжди йде "на ура" у нашій родині. Незвичайне в ньому те, що манка тут виступає в якості гарніру і вариться на воді. Блюдо виходить ситним і оригінальним у своєму роді.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Куряче філе
150 грам

Часник
3 зубчики

Перець болгарський (зелений)
1 штука

Соус соєвий
3 столових ложки

Оливкова олія
6 столових ложок

Каррі
за смаком

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Вода
400 мілілітрів

Крупа манна
8 столових ложок



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Перець нарізаємо квадратиками. Підготуємо соус і почистимо часник.
    Курица в карри с манкой

  • 2
    На сковороді або воке розігріваємо оливкову олію. Обсмажуємо курку. Курка повинна бути свіжа і без зайвої рідини. Або розморозити заздалегідь.
    Курица в карри с манкой

  • 3
    Хвилин через 5-7 після обсмажування додаємо дрібно нарізаний часник і вливаємо соєвий соус. Обсмажуємо далі, весь час помішуючи.
    Курица в карри с манкой

  • 4
    Коли випарується зайва рідина, додаємо перець і каррі. Смажимо до золотистої скоринки ще хвилин 15.
    Курица в карри с манкой

  • 5
    Беремо звичайну манну крупу.
    Курица в карри с манкой

  • 6
    Ставимо кип'ятитися воду. Солимо. У киплячу воду додаємо манку і постійно заважаємо.
    Курица в карри с манкой

  • 7
    Коли манка схопиться, знімаємо з вогню й даємо загуснути.
    Курица в карри с манкой

  • 8
    Викладаємо на тарілку манку. Робимо в середині поглиблення і викладаємо курку. Приємного Вам апетиту!
    Курица в карри с манкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок