Скумбрія з маринована імбиром, морквою і цибулею

Страви з риби

Скумбрія з маринована імбиром, морквою і цибулею

Для любителів рибних страв пропонуємо скористатися простим рецептом, в якому використовується скумбрія в поєднанні з маринованим імбиром і такими овочами як морква і цибуля.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Скумбрія
350 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Імбир маринований
за смаком

Рослинна олія
5 столових ложок

Молоко 3,2% жирності
1 склянка

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Зелень
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Отже, рибу потрошимо, видаляємо голову і хвіст. Розрізаємо підготовлену скумбрію на шматочки.
    Скумбрия с маринованным имбирём, морковью и луком

  • 2
    Маринований імбир розрізаємо на тонкі смужки. Перекладаємо їх до рибі, яку присаливаем і трохи перчимо. Прибираємо скумбрію на 15 хвилин у холодильник. А тим часом займемося нарізкою овочів: морква натираємо на тертці, цибулю просто дрібно ріжемо.
    Скумбрия с маринованным имбирём, морковью и луком

  • 3
    Розігріваємо на сковороді рослинне масло, злегка пасеруємо на ньому овочі, а потім перекладаємо замариновані шматочки скумбрії. Додаємо теплого молока, тушкуємо до готовності рибу. В кінці приготування рибного блюда додаємо свіжої зелені (кріп або петрушка).
    Скумбрия с маринованным имбирём, морковью и луком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок