Відбивні з яловичини в клярі

Страви з м'яса

Відбивні з яловичини в клярі

Якщо хочете, щоб відбивні з яловичини в клярі вийшли соковиті, а м'ясо м'яке, то потрібно кілька днів потримати м'ясо в холодильнику.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Вирізка яловичини
400 грам

Яйце куряче
2 штуки

Молоко 3,2% жирності
4 столові ложки

Борошно пшенична
4 столові ложки

Рослинна олія
4 столові ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Помідор
4 штуки

Сир твердий
100 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    М'ясо, у мене вирізка, нарізати поперек волокон товщиною півтора сантиметра.
    Отбивные из говядины в кляре

  • 2
    Промокнути паперовим рушником і відбити молоточком, попередньо накривши харчовою плівкою. Поперчити і посолити, нехай трохи полежить.
    Отбивные из говядины в кляре

  • 3
    Для кляра беремо два яйця, у мене яйця від домашніх курей. Вливаємо в посуд молоко, яйця, насипаємо сіль, борошно і ретельно перемішуємо до однорідності. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію.
    Отбивные из говядины в кляре

  • 4
    Мочаємо шматок відбитого м'яса в кляр і кладемо на сковороду. Смажимо спочатку на сильному вогні до рум'яної скориночки з обох сторін. Потім вогонь зменшуємо і дожариваємо на середньому вогні.
    Отбивные из говядины в кляре

  • 5
    Я нарізала дрібними кубиками помідор, посолила і поперчила, перемішала і поклала на відбивну, зверху присипала натертим сиром.
    Отбивные из говядины в кляре

  • 6
    На хвилину поставила тарілку в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився.
    Отбивные из говядины в кляре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок