Пиріг з пісочного тіста з вишнею

Випічка

Пиріг з пісочного тіста з вишнею

Просте пісочне тісто і вражаючий сорт вишень, які ми заморозили влітку, доставлять вам справжнє задоволення в будь-який сезон.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Борошно пшенична
600 грам

Масло вершкове
200 грам

Цукор
1 склянка

Гусяче яйце
1 штука

Сіль
щіпка

Винний камінь
1 чайна ложка

Ванілін
за смаком

Вишня свіжа (заморожена)
400 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вишні ми почистили вже давно, тому зараз нам це не потрібно витрачати час. Тим більше, що ми їх дістали ще з вечора і вони вже розморожені. У кого немає в господарстві майже цілорічно мчать гусок (у нас є), той може використовувати в пару разів більше курячих яєць.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 2
    Моєму і розбиваємо гусяче яйце.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 3
    Підсолюємо.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 4
    Тепер - цукор. Смачніше використовувати темний тростинний.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 5
    Трохи винного каменю поліпшить структуру тесту в цьому пирозі.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 6
    І ванілін або інша відповідна спеція (кардамон, мускат, кориця тощо).
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 7
    Масло повинне бути натуральним, свіжим і розм'якшеним.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 8
    Гарненько розмішуємо основу для тіста.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 9
    Всипаємо просіяне борошно.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 10
    Вимішуємо тісто.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 11
    Відокремлюємо 1/3 і розподіляємо по дну і стінкам силіконової форми.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 12
    Тепер начинка - солодкі розморожені вишні без кісточок.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 13
    Закриваємо верх пирога рештою тестом і робимо прості прикраси з цього ж тіста.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 14
    Випікаємо близько 40-45 хвилин (до рум'яності) при 180 градусах.
    Пирог из песочного теста с вишней

  • 15
    Остуджуємо на решітці. В розрізі цього чудового пирога у мене немає. Ви не зможете побачити логічний підсумок, тому що він був проданий на благодійному ярмарку, розрізаний на сорок шматків і апетитно з'їдений на морозі під гарячий зелений чай. Приємних гастрономічних вражень!
    Пирог из песочного теста с вишней

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок