Тістечко "Персики"

Десерти

Тістечко "Персики"

Забуті «Персики» родом з дитинства. Зараз частіше зустрінеш в кондитерських тірамісу, капкейки, макаруни. Приготування «персиків» досить трудомістке, але результат вартий того.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Розпушувач
12 грам

Молоко 2,5% жирності
2 столових ложки

Яйце куряче
3 штуки

Цукор ванільний
15 грам

Цукор
200 грам

Рослинна олія
200 мілілітрів

Борошно пшенична
500 грам

Морква
1 штука

Буряк
1 штука

Джем абрикосовий
100 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вперше спробувала приготувати пісочне тісто з рослинної олії. Воно виходить трохи жорсткіше, але джем в серединці і сік для просочення зовні робить тістечка досить м'якими. І я зробила їх не великими за розміром, щоб зручно було їсти і легше було просочити. Пакетик розпушувача (12г) висипаємо в 2 столові ложки молока. Буде видно, як піде реакція, порошок спіниться.
    Пирожное

  • 2
    Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром. У процесі збивання додаємо масло по стінці. Додаємо просіяне борошно і розпушувач в молоці. Тісто вимішуємо м'яке і ніжне.
    Пирожное

  • 3
    Робимо з тіста кульки 2-3 см в діаметрі, викладаємо на пергамент. Печемо близько 20-25 хвилин при 180 градусах, головне не пересушити, вони повинні трохи пожовтіти, не варто чекати поки зарум'яняться.
    Пирожное

  • 4
    Трохи теплих половинок вирізаємо серединки, коли охолонуть, це буде зробити складно, так як тісто дуже розсипчасте.
    Пирожное

  • 5
    Пісочну крихту змішуємо з абрикосовим джемом. Начиняємо половинки і з'єднуємо в цілий «персик». Якщо серединку не вийшло вирізати, можна з'єднати і цілі половинки. У цьому випадку тістечка будуть не такими м'якими.
    Пирожное

  • 6
    Трьом буряк і моркву, я просто рукою віджати сік з овочів в різні чашки. Цілі «персики» маку половинкою в червоний сік, а потім помаранчевий, відразу ж опускаємо в цукор.
    Пирожное

  • 7
    Через деякий час тістечка просочаться і будуть готові до вживання.
    Пирожное

  • 8
    Пирожное

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок