Слойки з куркою і морквою

Обід

Слойки з куркою і морквою

Закусочні слойки, до складу яких входить куряче м'ясо і моркву, приготовані з використанням готового листкового дріжджового тіста. Виходить і смачно, і ситно!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Тісто дріжджове листкове
500 грам

Грудка куряча
200 грам

Морква
1 штука

Яйце куряче
1 штука

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Поки магазинне листкове дріжджове тісто розморожується, займемося начинкою. Куряче філе наріжемо дрібними шматочками.
    Слойки с курицей и морковью

  • 2
    Очищену моркву натремо, з'єднаємо з подрібненим курячим філе. Складові начинки посолимо і поперчимо. Перемішаємо.
    Слойки с курицей и морковью

  • 3
    Листкове дріжджове розкотимо тісто в пласт. Потім виріжемо кружечки (можна скористатися блюдцем, щоб кола вийшли рівними). У центр кожного кола покладемо начинку.
    Слойки с курицей и морковью

  • 4
    Защиплем краю кола так, щоб вийшов трикутник. Слойки викладемо на деко, змастимо яйцем і посиплемо білим кунжутом. Випікати в духовці при температурі 180 градусів близько півгодини.
    Слойки с курицей и морковью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок