Курячі грудки під томатним соусом з нутом

Страви з м'яса

Курячі грудки під томатним соусом з нутом

Нут, баранячий горох, турецький горох і як його тільки не називають відноситься до бобовим культурам. Хоча поширений він в країнах Азії, в Іспанії його їдять не менше, ніж рис.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Філе куряче
200 грам

Помідор
2 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Нут
150 грам

Оливкова олія
5 столових ложок

Перець білий (мелений)
за смаком

Сіль
за смаком

Орігано сушений
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячі грудки нарізаємо пластинами, кладемо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо в оливковій олії з двох сторін.Солимо і перчимо білим перцем за смаком.
    Куриные грудки под томатным соусом с нутом

  • 2
    Виймаємо курячі грудки. Можна ж в цю сковороду з олією викласти цибулю і обсмажити. Томати тремо на тертці, додаємо до цибулі і пасеруємо.
    Куриные грудки под томатным соусом с нутом

  • 3
    Присолим трохи і посипаючи орегано. Довго пасерувати не потрібно, щоб не вийшла "столовская" підлива :) цибуля має трохи залишитися жорстким.
    Куриные грудки под томатным соусом с нутом

  • 4
    Дивимося по консистенції, якщо соус випарувався, можна додати крапельку води, а краще томатного соку. Зварений в підсоленій воді нут додаємо в соус і перемішуємо.
    Куриные грудки под томатным соусом с нутом

  • 5
    Викладаємо курячі грудки, зверху поливаємо соусом з нутом, перекладаємо грудки поверх нуту, таким чином, грудки просочаться соусом. Приємного апетиту!
    Куриные грудки под томатным соусом с нутом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок