Пісочне тістечко з італійським безе

Випічка

Пісочне тістечко з італійським безе

Маленька кошичок із пісочного тіста з малиновим джемом і повітряним італійським безе.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Борошно пшенична
125 грам

Масло вершкове
50 грам

Цукрова пудра
30 грам

Сода харчова
0/1 грама

Яйце куряче
1 штука

Джем малиновий
30 грам

Лимонна кислота
1 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Борошно просіяти гіркою, додати сирий жовток, 15 грам цукрової пудри, вершкове масло кімнатної температури, соду. Порубати масу ножем, замісити круте пісочне тісто. Скачати його ковбаскою і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • 2
    Ножем відрізати невеликі шматочки тіста і розрівняти його пальцями по поверхні змазані рослинним маслом формочки. Шар тесту близько 5 мм.
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • 3
    Відправити формочки з тістом на 5-7 хвилин у духовку, розігріту до 200 С. Кошики испекутся дуже швидко, потрібно наглядати за процесом. Як тільки тісто зарум'яняться, дістати і остудити.
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • 4
    Остиглі формочки перевернути, постукати і дбайливо дістати крихке вміст.
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • 5
    Налити по чайній ложці джему на дно кожної пісочної кошики.
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • 6
    Італійське безе готувати дуже просто. 1 столову ложку(15 грам) цукрової пудри закип'ятити з 1 столовою ложкою води. Злегка остигнула суміш влити тонкою цівкою під збитий в міцну піну білок з крупинкою лимонної кислоти. Міксер в цей час не вимикати. Прикрасити збитим кремом тістечка. Приємного апетиту!
    Песочное пирожное с итальянским безе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок