Гарбузовий суп з вершками

Перші страви, Супи

Гарбузовий суп з вершками

Гарбузовий суп - це мінімум калорій, маса вітамінів, мінералів і мінімальний час приготування. Приготуйте гарбузовий суп за цим рецептом і Ви переконаєтеся, що це швидко, просто, смачно і корисно!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Гарбуз
500 грам

Вершки 10%
500 мілілітрів

Оливкова олія
50 мілілітрів

Спеції
1 чайна ложка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Гарбуз помити, почистити, нарізати шматочками, скласти в каструлю й обсмажити в оливковій олії хвилин 5. Додати спеції (в ідеалі використовувати суміш італійських трав).
    Тыквенный суп со сливками

  • 2
    Тушкувати до готовності гарбуза хвилин 10. Коли гарбуз стане м'якою, подрібнити блендером.
    Тыквенный суп со сливками

  • 3
    Помішуючи гарбузове пюре, влити вершки і довести до кипіння.
    Тыквенный суп со сливками

  • 4
    Гарбузовий суп готовий! У тарілку з супом додати тертий твердий сир або м'який сир типу "Здоров'я". Прикрасити шматочками обсмаженого гарбуза. Приємного апетиту!
    Тыквенный суп со сливками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок