Деруни з грибною підливою

Обід

Деруни з грибною підливою

Деруни, деруни, картопляні оладки, картопляники... У кожного народу - своя назва цього блюда і свої секрети приготування - у кожної господині...

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля
300 грам

Цибуля ріпчаста
2 головки

Печериці свіжі
300 грам

Зелень
за смаком

Борошно пшенична
100 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Картоплю і цибулю натерти на тертці з самими дрібними дірочками або подрібнити за допомогою блендера - повинна вийти кашка. Віджати сік, додати борошно (грам 50), посолити і добре розмішати. Можна вбити куряче яйце і додати столову ложку сметани (у мене - пісні деруни). Смажити деруни потрібно на розпеченому олії, викладаючи столовою ложкою.
    Деруны с грибной подливой

  • 2
    Обсмажувати оладки до золотистої скоринки з двох сторін.
    Деруны с грибной подливой

  • 3
    Печериці потрібно відварити, а воду не виливати - вона ще стати в нагоді. Відварені печериці обсмажити з цибулею.
    Деруны с грибной подливой

  • 4
    На сухій сковороді обсмажити борошно - вона повинна стати золотистою.
    Деруны с грибной подливой

  • 5
    У борошно поступово влити грибний відвар (стакан) - щоб не було грудочок і поварити на слабкому вогні 15 хвилин, після чого додати обсмажені цибулю і печериці, спеції (сіль, перець). Поварити ще 5 хвилин і додати зелень.
    Деруны с грибной подливой

  • 6
    Деруни полити підливою і посипати кропом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок