Лангет класичний

Страви з м'яса

Лангет класичний

Відоме блюдо, назване на французький манер, подавалося практично у всіх ресторанах, особливо популярно було за часів СРСР.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Вирізка яловичини
400 грам

Жир свинячий (смалець)
50 грам

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
1 чайна ложка

Коріандр
Чайних ложки

Чебрець (чебрець)
3 грама



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для лангета завжди вибиралася теляча або яловича вирізка, м'ясо першого гатунку. Нарізалось поперек волокон стейками 2-3 сантиметра завтовшки.
    Лангет классический

  • 2
    Стейки обов'язково треба відбити. Краще викласти м'ясо на дощечку і зверху накрити харчовою плівкою і вже по плівці його відбивати. Таким способом у вас не будуть летіти бризки по всьому робочого місця.
    Лангет классический

  • 3
    Після цього шматочки лангета треба посолити. Посипати коріандром, чорним меленим перцем і чебрецем.
    Лангет классический

  • 4
    Обсмажують лангет з двох сторін на сковороді на свинячому смальці. Головне його не пересмажити. Часу береться приблизно по 3-4 хвилини на кожну сторону. Подають до столу відразу гарячим.
    Лангет классический

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок