Рогалики з листкового тіста з шоколадом

Випічка

Рогалики з листкового тіста з шоколадом

Такі рогалики припадуть до смаку багатьом, а особливо любителям шоколаду і ласунам.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Тісто листкове
400 грам

Шоколад молочний
1 штука

Яйце куряче
1 штука

Масло вершкове
5 чайних ложок



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Листкове тісто має бути охолодженим для того, щоб його можна було розкачати качалкою. Шоколад можна взяти на ваш розсуд і смак, я використовувала без наповнювача звичайний плитковий молочний шоколад. Масло від загальної кількості простіше буде відщипувати ножем або ложкою. Яйце стане в нагоді для намазування зверху.
    Рогалики из слоеного теста с шоколадом

  • 2
    Розкачуємо тісто і розрізаємо, у мене з одного пласта вийшло п'ять заготовок для рогаликів. Розміщуємо начинку: дві часточки шоколаду і 0,5 год л масла.
    Рогалики из слоеного теста с шоколадом

  • 3
    Підверніть один шар тіста, сховавши начинку.
    Рогалики из слоеного теста с шоколадом

  • 4
    Іншим кінцем підверніть з іншого боку, візуально виходить начинка "укутана" як в ковдру.
    Рогалики из слоеного теста с шоколадом

  • 5
    Викладаємо рогалики на пергамент, змащуємо яйцем. Я змащувала спеціальної пензлем. Прибираємо в духовку при 180 градусах до рум'яного кольору і піджарених рогаликів.
    Рогалики из слоеного теста с шоколадом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок