Печиво "Горішки" зі згущеним молоком

Десерти

Печиво "Горішки" зі згущеним молоком

Печиво "Горішки" користуються популярністю вже багато-багато років. Зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, але все ж найсмачніші "горішки" виходять в домашніх умовах...

Інгредієнти:


Кількість порцій:
15

Борошно пшенична
3 склянки

Маргарин
200 грам

Цукор
Склянки

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
Чайні ложки

Сода харчова
Чайні ложки

Яблучний оцет
1 чайна ложка

Масло вершкове
200 грам

Рослинна олія
за смаком

Молоко згущене варене
380 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розм'якшений маргарин з'єднуємо з цукром і яєчним жовтком. Всі розтираємо до однорідної маси, а потім по черзі додаємо: сіль, гашену соду, збиті білки, борошно і замішуємо тісто.
    Печенье

  • 2
    Форма для випічки може бути електрична або звичайна. Прогріваємо її і тільки перед першим випіканням змащуємо обидві половини форми рослинним маслом; у всіх наступних випадках це більше не потрібно. У увігнуті осередку кладемо невеликі кульки тіста, закриваємо другою половиною з опуклими формами і випікаємо до готовності.
    Печенье

  • 3
    Потім виймаємо печиво з форми і залишаємо їх на дерев'яній обробній дошці до повного охолодження. І продовжуємо далі випікати печиво.
    Печенье

  • 4
    Коли все печиво спекли (його повинно вийти приблизно 750 - 800 грам), зрізаємо ножем "краю" у кожної половини горішка.
    Печенье

  • 5
    Тепер готуємо крем. Рецептів існує кілька. Розкажу все. Можна використовувати звичайне або варене згущене молоко. В цей раз я використовувала варене. До нього додаємо розм'якшене вершкове масло.
    Печенье

  • 6
    Все збиваємо міксером до однорідної маси. Крем готовий. Так само у вже готовий крем можна додати волоські горіхи, пропущені через м'ясорубку і перемішати. І тоді ми отримаємо вже горіховий крем. Для даного рецепту буде потрібно 1,5 склянки ще неперероблених горіхів. Всього виходить 4 варіанти крему. Вибирайте, який вам більше подобається. Кожен з них буде смачним.
    Печенье

  • 7
    Дві половинки горішка наповнюємо кремом...
    Печенье

  • 8
    і з'єднуємо їх разом. Один горішок готовий. Всі інші виготовляємо точно так само.
    Печенье

  • 9
    Готові горішки складаємо в поліетиленовий пакет, щільно зав'язуємо його і залишаємо їх (горішки) на ніч при кімнатній температурі. Це робимо для того, щоб печиво стало м'якше.
    Печенье

  • 10
    А вранці вже знімаємо першу пробу. Приємного і смачного всім чаювання!
    Печенье

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок