Курячі грудки з ананасом і імбиром

Страви з м'яса

Курячі грудки з ананасом і імбиром

Незвичайний і швидкий рецепт з китайської кухні. Для любителів кисло-солодкої їжі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Філе куряче
150 грам

Ананас консервований
125 грам

Сік з-під консервованих ананасів
100 мілілітрів

Сіль
щіпка

Томатна паста
2 столових ложки

Імбир
40 грам

Часник
1 зубчик

Рослинна олія
5 столових ложок

Крохмаль кукурудзяний
50 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Куряче філе нарізаємо на тонкі пластини і злегка відбиваємо.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 2
    Ось такий товщини. Можна і нарізати кубиками, але мені подобається саме відбивні. Виходить смачніше.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 3
    Отримані пластинки посолимо і обваляем в крохмалі.Обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 4
    Корінь імбиру миємо та очищаємо. У мене корінь великий, я взяла лише невеликий шматочок. Близько 40 грам.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 5
    Подрібнюємо за допомогою терки або блендера.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 6
    До обсмажених грудкам додаємо томатну пасту, часник, імбир і нарізані ананаси. Заливаємо соком ананасів і тушкуємо хвилин 5 до випарювання рідини.
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • 7
    Виходить незвичайний кисло-солодкий смак. Ситна і в теж час, легке блюдо. Спробуйте!
    Куриные грудки с ананасом и имбирем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок