Яблучний пиріг з листкового бездріжджового тіста

Випічка

Яблучний пиріг з листкового бездріжджового тіста

Кулінарні страви у формі сердечка завжди знайдуть своїх шанувальників. Пропоную до Вашої уваги серцевий яблучний пиріг.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Тісто листкове бездріжджове
400 грам

Цукрова пудра
2 столових ложки

Мигдальні горіхи
100 грам

Яблуко
3 штуки

Маргарин
5 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб приготувати сердечко з листкового тіста і яблук, потрібно зовсім небагато часу. Шматочок домашнього листкового тіста завжди знайдеться в морозилочке у доброї господині. Розморожуємо і розкачуємо його в два тонкий пласта і кожен вирізаємо по формі гострим ножиком.
    Яблочный пирог из слоеного бездрожжевого теста

  • 2
    Обережно викладаємо тісто, як би злегка розтягуючи, змащене маргарином серце для випічки і посипаємо подрібненим мигдалем.
    Яблочный пирог из слоеного бездрожжевого теста

  • 3
    Приєднуємо очищені і порізані яблучка, які обов'язково «припудрюємо», але не сахарим.
    Яблочный пирог из слоеного бездрожжевого теста

  • 4
    Накриваємо другим розкатаним шматком і перетворимо в закритий серцевий пиріг з бантиком.
    Яблочный пирог из слоеного бездрожжевого теста

  • 5
    Випікаємо при t 200° рівно 20 хвилин від початку посадки в духову шафу, а потім злегка остуджуємо, нарізаємо і їмо з великим задоволенням.
    Яблочный пирог из слоеного бездрожжевого теста

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок