Кулінарні страви у формі сердечка завжди знайдуть своїх шанувальників. Пропоную до Вашої уваги серцевий яблучний пиріг.
Інгредієнти:
Кількість порцій: 5
Тісто листкове бездріжджове 400 грам
Цукрова пудра 2 столових ложки
Мигдальні горіхи 100 грам
Яблуко 3 штуки
Маргарин 5 грам
Покрокова інструкція:
1 Щоб приготувати сердечко з листкового тіста і яблук, потрібно зовсім небагато часу. Шматочок домашнього листкового тіста завжди знайдеться в морозилочке у доброї господині. Розморожуємо і розкачуємо його в два тонкий пласта і кожен вирізаємо по формі гострим ножиком.
2 Обережно викладаємо тісто, як би злегка розтягуючи, змащене маргарином серце для випічки і посипаємо подрібненим мигдалем.
3 Приєднуємо очищені і порізані яблучка, які обов'язково «припудрюємо», але не сахарим.
4 Накриваємо другим розкатаним шматком і перетворимо в закритий серцевий пиріг з бантиком.
5 Випікаємо при t 200° рівно 20 хвилин від початку посадки в духову шафу, а потім злегка остуджуємо, нарізаємо і їмо з великим задоволенням.