Салат з відвареного свинячого серця з маринованою цибулею

Салати

Салат з відвареного свинячого серця з маринованою цибулею

Такий м'ясний салат можна подавати до будь-якого гарніру або окремо. Він особливо сподобається любителям м'ясного і гострого тим, що поєднує в собі ці два смаку.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Серце свинне
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Сіль
за смаком

Цукор
за смаком

Майонез
2 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Насамперед слід ретельно промити свиняче серце. Розрізаємо його на дві половини і витягуємо згорнулася кров. Обрізаємо все трахеї і судини, так як вони при варінні стануть твердими.
    Салат из отварного свиного сердца с маринованным луком

  • 2
    Відварюємо серце приблизно близько години, а потім охолоджуємо.
    Салат из отварного свиного сердца с маринованным луком

  • 3
    Під час варіння очищаємо цибулю та нарізаємо її дрібними кубиками. Поміщаємо в мисочку, наливаємо оцет і насипаємо цукор і сіль. Перемішуємо і даємо настоятися.
    Салат из отварного свиного сердца с маринованным луком

  • 4
    Серце нарізаємо соломкою і додаємо до нього замаринований цибулю.
    Салат из отварного свиного сердца с маринованным луком

  • 5
    Заправляємо майонезом і перемішуємо. Приємного!
    Салат из отварного свиного сердца с маринованным луком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок