Курячий суп з гречкою і стручкової квасолею

Перші страви, Супи

Курячий суп з гречкою і стручкової квасолею

Пропонуємо приготувати Вам легкий обід за своїм рецептом супчик. Основний інгредієнт - гречана крупа, яка, безумовно, є дуже корисною для нашого організму.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Курка
500 грам

Крупа гречана
200 грам

Морква
1 штука

Квасоля зелена стручкова
100 грам

Сіль
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вариться суп на курячому бульйоні, тому в першу чергу займемося тушкою курки. Її можна відварити цілком або порубати на чотири частини. Кількість можна визначити самостійно, залежно від кількості відвідувачів.
    Куриный суп с гречкой и стручковой фасолью

  • 2
    Коли курка буде готова, витягуємо її з бульйону, остуджуємо. А в готовий курячий бульйон додаємо подрібнену моркву. Її можна натерти на тертці або нарізати соломкою.
    Куриный суп с гречкой и стручковой фасолью

  • 3
    Гречану крупу перебираємо, видаляючи чорні зернятка. «Закидаємо» промиту гречку в курячий бульйон.
    Куриный суп с гречкой и стручковой фасолью

  • 4
    Слідом відправляємо стручкову квасолю і нарізане на шматочки куряче м'ясо.

  • 5
    Зверніть увагу, що даний рецепт - без картоплі. Але, за бажанням, його можна додати.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок