Каша рисова з гарбузом в горщику

Другі страви

Каша рисова з гарбузом в горщику

Рецепт призначається всім шанувальникам каш. Наше друге блюдо приготовлено з використанням гарбуза. Кількість інгредієнтів не вказано в розрахунку на одну порцію. Приготовлена наша каша в горщику.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Рис
Склянки

Гарбуз
100 грам

Вода
1 склянка

Сіль
за смаком

Рослинна олія
1 чайна ложка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Як злакового становить візьмемо рис. Цей злак чудово «гармонує» з гарбузом. Отже, рис промиємо під проточною водою, видалимо (якщо в цьому є необхідність) зайві темні зернятка. Рис перекладемо в горщик.
    Каша рисовая с тыквой в горшочке

  • 2
    Гарбуз очистимо й наріжемо у формі брусків.
    Каша рисовая с тыквой в горшочке

  • 3
    Викладемо гарбузове шматочки поверх рису, інгредієнти присолим. За бажанням додамо цукор. Увіллємо чайну ложечку олії і заллємо кип'яченою водою (за кількістю в два рази більше рису). Поставимо горщик в духовку (температура 200 градусів). Тримаємо в духовці до готовності рису.
    Каша рисовая с тыквой в горшочке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок