Закуска з лаваша з рибною консервою

Закуски

Закуска з лаваша з рибною консервою

Дешевий варіант закуски для свята.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Лаваш
1 штука

Яйце куряче
3 штуки

Бички в маслі (консерва)
1 банку

Майонез
150 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готувала на природу для гостей. Для збереження несла в сумці-холодильнику. Для приготування закуски необхідно розкласти лаваш. Половину аркуша змастити майонезом, а другу не чіпати, різати лист не потрібно, його візуально потрібно ділити на частини. Відварити яйця круто і очистити їх від шкаралупи.
    Закуска из лаваша с рыбной консервой

  • 2
    За допомогою терки подрібнити яйця і викласти їх на половину лаваша в майонезі. Накрити другою половиною аркуша, як би книжечкою. Таким чином не змащений лист покриє яйця.
    Закуска из лаваша с рыбной консервой

  • 3
    Відкрити банку з консервами і стовкти їх виделкою. Я використовувала бички копчені в маслі, але можна використовувати шпроти в маслі або рибний паштет.
    Закуска из лаваша с рыбной консервой

  • 4
    Після подрібнення повинна вийти однорідна рибна паста, при цьому масло нікуди зливати не потрібно, воно додасть в'язкості і соковитості начинці. Викласти рибну масу поверх складеного лаваша з яйцем і розрівняти його. У мене вийшло мало рибної маси, так як була тільки одна банка консерви. Щоб отримати більш товстий рулет можна взяти пару банок риби.
    Закуска из лаваша с рыбной консервой

  • 5
    Згорнути пласт в рулет у напрямку до вигину. Згортати потрібно натискаючи, щоб лист тіста просочився начинкою і став м'яким. Загорнути рулон в харчову плівку і покласти в холодильник на пару годин. У мене він лежав на холоді всю ніч, за цей час тісто стало м'яким і мокрим. Видалити плівку і лаваш нарізати на тонкі шматки.
    Закуска из лаваша с рыбной консервой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок