Рибка сушена до пива

Закуски

Рибка сушена до пива

Літо - саме час взяти вудки і посидіти рано вранці біля річки. На жаль, не завжди рибна удача була на нашій стороні. Але, і маленьку рибку можна чудово використовувати. Наприклад, просто засушити її.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Сіль
3 столових ложки

Риба плотва
300 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибну дрібниця (плотва, уклейка, густерка, голавчик - правда, в кожному регіоні рибу називають по-різному) промити, перекласти в чашу. За бажанням можна видалити нутрощі. Засипаємо рибну дрібниця сіллю.
    Рыбка сушеная к пиву

  • 2
    Накриваємо тарілкою і ставимо невеликий вантаж. В такому стані риба повинна провести не менше двох діб.
    Рыбка сушеная к пиву

  • 3
    Потім рибу промити і розкласти на поверхню, застелену газетою або папером. Зверху накрити ще одним шаром. Залишити сушитися дня на 4-5. Хтось любить розвішувати рибу. У цьому випадку краще скористатися волосінню.
    Рыбка сушеная к пиву

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок