Шоколадна паста "Домашня Нутелла"

Рецепти для дітей

Шоколадна паста "Домашня Нутелла"

Напевно всі хлопці люблять шоколад і шоколадну пасту "Нутеллу". Зробивши її самостійно, ви будете впевнені в якості інгредієнтів і самої нутелла.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Цукор
2 склянки

Борошно пшенична
2 столових ложки

Какао-порошок
3 столових ложки

Масло вершкове
150 грам

Арахіс смажений
50 грам

Ванілін
щіпка

Молоко 3,2% жирності
2 склянки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку обсмажте горіхи або підсушіть в духовці. Остуджуємо, перетираємо в руках, щоб прибрати плівку з горіхів. Подрібнюємо по можливості в порошок горіхи в кавомолці або ступці.
    Шоколадная паста

  • 2
    Беремо сухі інгредієнти: борошно, какао і цукровий пісок. Спочатку вливаємо трохи молока, перемішуємо, до зникнення грудок, вливаємо інше. Ставимо каструлю на конфорку, постійно заважаємо до закипання, не даємо осісти на дно і підгоріти борошні.
    Шоколадная паста

  • 3
    Ставимо каструлю на конфорку, постійно заважаємо до закипання, не даємо осісти на дно і підгоріти борошні.
    Шоколадная паста

  • 4
    Закипить - додаємо подрібнені горішки, кладемо масло і перемішуємо. Варимо Нутеллу, поки маса не почне густіти, вогонь при цьому маленький, заважаємо не перестаючи.
    Шоколадная паста

  • 5
    Знімаємо, остуджуємо і кладемо в ємність з кришкою. Нутеллу зберігаємо на холоді.
    Шоколадная паста

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок