Медовик з заварним молочним кремом

Десерти

Медовик з заварним молочним кремом

Медовик - це смачний домашній тортик. Важко уявити людину, якій би він не сподобався. Медові коржі чудово поєднуються з молочним кремом. Торт має ніжний неповторний смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Яйце куряче
2 штуки

Цукор ванільний
1 грам

Масло вершкове
100 грам

Молоко 3,2% жирності
1,5 літра

Крохмаль картопляний
150 грам

Мед
3 столових ложки

Борошно пшенична
4 склянки

Сода харчова
1 чайна ложка

Оцет 9%
2 мілілітра

Цукор
2 склянки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Медовик - це, безумовно, смачний торт. Єдиний його недолік полягає в тому, що для того, щоб приготувати торт потрібно повозитися. Коржів виходить багато. У мене вийшло 8 штук. Крім випічки коржів і приготування крему торт повинен добре просочитися в холодильнику.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 2
    Ідеальний час для просочення становить 12 годин. Щоб приготувати коржі 2 яйця змішуємо зі склянкою цукру.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 3
    Вершкове масло необхідно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додаємо 3 ст. ложки меду, соду гасимо оцтом і теж кладемо в масу.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 4
    Всі інгредієнти перемішуємо.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 5
    Додаємо просіяне борошно при перемішуванні. Лист, на якому будемо випікати коржі, посипаємо борошном. Більше нічим змащувати деко не знадобиться.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 6
    Тісто добре вимішуємо. Воно має вийти таким, щоб майже не липло до рук. Розкачуємо тонкий шар і вирізаємо потрібну нам форму: круглу або квадратну, як кому більше подобається.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 7
    Випікаємо коржі. У кожної господині виходить свою кількість коржів в залежності від того, наскільки вона тонко розкачувала тісто.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 8
    Для крему ставимо молоко на вогонь. Коли воно закипить додаємо склянку цукру, добре розмішуємо. Крохмаль, попередньо розчинений у невеликій кількості води, наливаємо тонкою цівкою в молоко, при постійному перемішуванні.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • 9
    Коли молоко загусне і крем звариться, готові коржі змащуємо остившім молочним кремом. Коржі теж повинні охолонути перед цим. Торт ставимо в холодильник для просочення.
    Медовик с заварным молочным кремом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок