Тушкована яловичина з квасолею

Страви з м'яса

Тушкована яловичина з квасолею

Яловичина і квасоля - класичне поєднання смаків

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Яловичина
Кілограма

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Томатний соус
50 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Квасоля червона
250 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Квасоля неймовірно корисний продукт, але вимагає трохи уваги господині. Приготування цієї страви починаємо з замочування квасолі мінімум за 10-12 годин. Набряклу квасолю варимо до готовності.
    Тушенная говядина с фасолью

  • 2
    Далі все досить стандартно - обсмажуємо моркву і цибулю, додаємо яловичину, нарізану невеликими скибочками, продовжуємо процес смаження.
    Тушенная говядина с фасолью

  • 3
    Через 15 хвилин додаємо склянку води, сіль, чорний перець і під кришкою тушкуємо м'ясо до готовності. З'єднуємо готове м'ясо з квасолею, додаємо томатний соус. Це може бути сацибелі, ткемалі - щось досить гостре і пряне. Чекаємо ще 20 хвилин і готово повноцінної блюдо, не вимагає гарніру.
    Тушенная говядина с фасолью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок