Зелений суп зі щавлем

Перші страви, Супи

Зелений суп зі щавлем

Це річний супчик, але іноді й зимою хочеться чогось вітамінного і легені. Я пропоную овочевий варіант з яйцем.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля
300 грам

Морква
150 грам

Цибуля ріпчаста
150 грам

Зелена цибуля
за смаком

Кріп
за смаком

Щавель
1 пучок

Яйце куряче
2 штуки

Сметана 15% жирності
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо картоплю і моркву, як зазвичай, для супу брусками і соломкою.
    Зеленый суп с щавелем

  • 2
    Ставимо кип'ятити чисту воду, як основу для супу. Як тільки вода закипить, ставимо варити картоплю, а потім і моркву.

  • 3
    Коли овочі готові в бульйоні, додаємо збите яйце в окріп. Також можна додати ціле яйце, розрізане навпіл, готовий суп перед самою подачею.
    Зеленый суп с щавелем

  • 4
    Через деякий час кидаємо подрібнений щавель і зелень, вимикаємо, щоб зберегти вітаміни в бульйоні.
    Зеленый суп с щавелем

  • 5
    Сметана в готовому супі надає додаткову кислинку. Легкий, нежирний овочевий супчик з яйцем.
    Зеленый суп с щавелем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок