Фреш з кавуна і дині

Напої

Фреш з кавуна і дині

Пора стиглих кавунів і солодких динь... Напевно, складно знайти того, хто б не любила ці соковиті фрукти... З них, між іншим, виходять фантастичні фреші!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Кавун
200 грам

Диня
200 грам

М'ята
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Кавун і диня повинні бути холодними, а їх підготовка займе лічені хвилини: зняти шкірку і вийняти кісточки.
    Фреш из арбуза и дыни

  • 2
    У блендері перетворити диню в кашку.
    Фреш из арбуза и дыни

  • 3
    Перелити диню в склянку.
    Фреш из арбуза и дыни

  • 4
    Кавун також подрібнити в блендері і влити в склянку з динею. Постарайтеся вливати його строго по центру, тоді вийде дуже красиво.
    Фреш из арбуза и дыни

  • 5
    Прикрасити м'ятою і можна смакувати - феєрія смаку Вам забезпечена! При бажанні можна додати пару кубиків льоду, а м'яту злегка пом'яти, щоб вона поділилася своїм ароматом.
    Фреш из арбуза и дыни

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок