Листковий салат з копченою ковбасою і морквою

Салати

Листковий салат з копченою ковбасою і морквою

Незважаючи на простоту компонентів, цей салат можна готувати не тільки в буденні дні. Він виходить смачним і дуже барвистим. І з цього салат чудово підійде для святкового столу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Морква
1 штука

Часник
1 зубчик

Ковбаса варено-копчена
100 грам

Майонез
1,5 столових ложки

Сир твердий
60 грам

Зелена цибуля
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Одну велику моркву очищаємо, а потім трьом її на дрібній тертці. Далі перекладаємо все в глибоку тарілку. Зубчик часнику теж очищаємо і тремо на дрібній тертці або пропускаємо через спеціальний прес (часникодавку). Перероблений часник приєднуємо до моркви.
    Слоеный салат с копченой колбасой и морковью

  • 2
    До цих двох інгредієнтів додаємо 1,5 ст. ложки майонезу і з допомогою виделки ретельно все перемішуємо. Потім викладаємо одержаний морквяний шар на плоску тарілку, рівномірно розподіляємо по поверхні.
    Слоеный салат с копченой колбасой и морковью

  • 3
    Копчену ковбасу нарізаємо дрібними кубиками, а потім викладаємо їх на морквяний шар салату.
    Слоеный салат с копченой колбасой и морковью

  • 4
    Тепер прийшла черга твердого сиру. Трьом його на дрібній тертці, а потім посипаємо на ковбасу. Третій шар салату готовий.
    Слоеный салат с копченой колбасой и морковью

  • 5
    Подрібнюємо зелену цибулю і посипаємо його поверх тертого сиру. От і все. Наш салат готовий. Його можна відразу подавати до столу їсти. Приємного апетиту!
    Слоеный салат с копченой колбасой и морковью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок