Котлети з індички з сиром і кропом

Страви з м'яса

Котлети з індички з сиром і кропом

Хрусткі зовні - соковиті всередині.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Філе індички
800 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Кріп
Пучка

Яйце куряче
1 штука

Сир твердий
100 грам

Панірувальні сухарі
6 столових ложок

Сіль
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
щіпка

Вода
1 склянка

Соняшникова олія
2 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Панірувальні сухарі простіше зробити самому, ніж купувати. Потрібні скибочки батона. Скибочки нарізаємо як можна дрібніше, обсушуємо на сковороді без масла, часто перевертаємо лопаткою, щоб не підгоріли. Подрібнити можна міксером або товкачиком.
    Котлеты из индейки с сыром и укропом

  • 2
    З філе з додаванням цибулі прокручуємо фарш, сир натираємо крупно, кріп подрібнюємо. Все змішуємо, додавши яйце, сіль. Перець додаємо за необхідності, я додала 2 щіпки. Вимішуємо все руками. Треба, щоб всі складові добре з'єдналися між собою.
    Котлеты из индейки с сыром и укропом

  • 3
    Формуємо котлети. Порція - столова ложка з гіркою. Скачуємо руками, надаючи форму, обвалюємо в сухарях. Сухарі надають хрустку скоринку і не дають витікати сиру.
    Котлеты из индейки с сыром и укропом

  • 4
    Котлети відправляємо обсмажуватися в духовці з обох сторін. Обжарилось з одного боку, перевертаємо і обсмажуємо з іншого.
    Котлеты из индейки с сыром и укропом

  • 5
    Потім виймаємо їх і вливаємо воду від 0,5 склянки до 1 склянки води, смажимо 25 хвилин при 180 градусах.
    Котлеты из индейки с сыром и укропом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок