Кільця цибулі - порею в клярі

Закуски

Кільця цибулі - порею в клярі

Цей рецепт гарний для тих, хто дуже любить цибулю, а особливо - цибулю в клярі! Якщо ви спробуєте його хоч раз у фаст-фуді, то обов'язково закохаєтесь в нього.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Цибуля порей
1 стебло

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Яйце куряче
1 штука

Молоко 2,5% жирності
2 столових ложки

Сіль
щіпка

Рослинна олія
100 мілілітрів



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для рецепту вибирайте свіжий і соковитий цибулю-порей. Сміливо відрізайте кореневу і зелену частину - вони нам не знадобляться. Їх взагалі не використовують в кулінарії.
    Кольца лука - порея в кляре

  • 2
    Промивайте цибулю у воді і нарізайте великими кільцями. У сотейнику або сковороді нагрівайте рослинне масло.
    Кольца лука - порея в кляре

  • 3
    Кляр робиться з яєць, молока, солі й борошна. Це все необхідно збити без грудок.
    Кольца лука - порея в кляре

  • 4
    У нього вмочайте кільця цибулі і викладайте в розпечене масло.
    Кольца лука - порея в кляре

  • 5
    Не забувайте їх перевертати. Кільця прожариваются дуже швидко, тому заготовте їх побільше в процесі різання.
    Кольца лука - порея в кляре

  • 6
    Обсмажену цибулю-порей викладайте на серветку, щоб прибрати надлишки масла та скуштуйте. Приємного!
    Кольца лука - порея в кляре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок