Класична окрошка на квасі

Перші страви

Класична окрошка на квасі

Найкращою стравою в спекотний і жаркий день вважається проста і невигадлива окрошка. Але, її смак значно виграє, якщо Ви приготуєте її на холодному квасі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Картопля
2 штуки

Яйце куряче
2 штуки

Ковбаса варена
300 грам

Огірок свіжий
2 штуки

Сметана 15% жирності
2 столових ложки

Квас
500 мілілітрів

Сіль
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    В першу чергу відварюємо картоплю разом з шкіркою до готовності і курячі яйця до крутого стану. Готовність картоплі перевіряємо, протикаючи його виделкою або ножем. Очищаємо їх від шкірки і нарізаємо будь-якими прийнятними для Вас, кубиками. Будь варену ковбасу або сосиски і огірки також нарізаємо кубиками.
    Классическая окрошка на квасе

  • 2
    Все покласти в ємність, додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, кілька столових ложок сметани і солимо.
    Классическая окрошка на квасе

  • 3
    У самий останній захід все заливаємо холодним квасом і посипаємо нарізаною зеленню.
    Классическая окрошка на квасе

  • 4
    Перемішуємо і насолоджуємося соковитістю річного шедевра. Приємного!
    Классическая окрошка на квасе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок