Гречаний суп з болгарським перцем

Супи

Гречаний суп з болгарським перцем

Пропонуємо скористатися рецептом, в якому гречка в супі відмінно поєднується з тушкованим червоним болгарським перцем.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Курка
300 грам

Крупа гречана
Склянки

Картопля
2 штуки

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Рослинна олія
2 столових ложки

Петрушка
за смаком

Сіль
за смаком

Перець болгарський (червоний)
100 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Наше перше блюдо приготовлено на основі курячого бульйону. Тому починаємо приготування супу з того, що відваримо курку в підсоленій воді.

  • 2
    Коли куряче м'ясо буде готове, промиваємо і очищаємо від чорних зерняток гречану крупу. Закидаємо її в курячий бульйон.
    Гречневый суп с болгарским перцем

  • 3
    Слідом відправляємо в каструлю порізаний кубиками або брусочками картоплю.
    Гречневый суп с болгарским перцем

  • 4
    Болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно нарізаємо (можна додати й інші овочі), викладаємо на сковорідку з рослинним маслом. Тушкуємо приблизно 10 хвилин. Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю. Варимо до готовності.
    Гречневый суп с болгарским перцем

  • 5
    Готовий гречаний суп посипаємо свіжою посіченою петрушкою.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок