Квасолевий суп з йогуртово-часниковим соусом

Супи

Квасолевий суп з йогуртово-часниковим соусом

Ситний суп з часниковим соусом, який надає йому чудову пікантність.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

М'ясо будь-яке
500 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Морква
2 штуки

Сіль
1 їдальня ложка

Кріп сушений
за смаком

Йогурт натуральний
5 столових ложок

Часник
3 зубчики

Квасоля червона
100 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ріжемо м'ясо. Наливаємо воду в каструлю з м'ясом і ставимо на вогонь.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 2
    Коли з'явиться пінка, знімаємо її, або ж зливаємо всю воду і наливаємо чисту. Коли вода закипить ложем столову ложку солі, перемішуємо.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 3
    Ріжемо цибулину на чотири частини і вздовж полуполукольцами. Додаємо в киплячий бульйон.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 4
    Дві моркви ріжемо півкільцями, закидаємо в каструлю.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 5
    Добре промиваємо квасолю. Для більш швидкої готовності, можна заздалегідь замочити її. Закидаємо квасоля в бульйон.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 6
    Ріжемо картоплю кубиками і коли квасоля буде майже готова, додаємо картоплю до супу. Продовжуємо варити.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 7
    Під кінець готування приправляємо суп сухим кропом. Варимо суп до готовності. Знімаємо з вогню.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 8
    Беремо 5 столових ложок грецького йогурту, він кислий на смак. Можете взяти замість йогурту густий кефір.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 9
    Додаємо часник до йогурту через часникодавку. перемішуємо.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • 10
    Подавайте суп з соусом. Соус додайте в тарілку супу або мажте на хліб. Приємного апетиту.
    Фасолевый суп с йогуртово-чесночным соусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок