Стегенця, фаршировані печінкою

Другі страви

Стегенця, фаршировані печінкою

Стегенця, фаршировані печінкою - гідне розмаїття повсякденного меню. До такого ситного страви підійде будь-який гарнір. Ідеальне поєднання - фаршировані стегенця і овочевий салат.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Окіст курячий
2 штуки

Печінка куряча
200 грам

Черства булка з пшеничного борошна
1 штука

Яйце перепелине
1 штука

Молоко 2,5% жирності
150 мілілітрів

Масло вершкове
100 грам

Зелень
50 грам

Соняшникова олія
2 столових ложки

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Стегенця вимити і витерти. Витягти кісточки і хрящі, вивернувши стегенця навиворіт.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • 2
    Прикрити плівкою, відбити, замаринувати, використовуючи сіль і перець.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • 3
    Черству булку полити молоком.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • 4
    Вимиту печінка підсушити. Після обсмажування посолити.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • 5
    Віджати булку. Нарізати зелень. Печінку подрібнити, змішати з булкою, зеленню і яйцем. Фарш довести до смаку, використовуючи сіль, перець.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • 6
    Стегенця не дуже щільно заповнити фаршем, краю сколоти. Випікати 45 хвилин у формі, обклавши порізаним вершковим маслом. Температура духовий печі - 200 градусів.
    Окорочка, фаршированные печенью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок