Стегенця, фаршировані печінкою - гідне розмаїття повсякденного меню. До такого ситного страви підійде будь-який гарнір. Ідеальне поєднання - фаршировані стегенця і овочевий салат.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Окіст курячий 2 штуки
|
Печінка куряча 200 грам
|
Черства булка з пшеничного борошна 1 штука
|
Яйце перепелине 1 штука
|
Молоко 2,5% жирності 150 мілілітрів
|
Масло вершкове 100 грам
|
Зелень 50 грам
|
Соняшникова олія 2 столових ложки
|
Перець чорний мелений за смаком
|
Сіль за смаком
|
Покрокова інструкція:
1
Стегенця вимити і витерти. Витягти кісточки і хрящі, вивернувши стегенця навиворіт.
2
Прикрити плівкою, відбити, замаринувати, використовуючи сіль і перець.
3
Черству булку полити молоком.
4
Вимиту печінка підсушити. Після обсмажування посолити.
5
Віджати булку. Нарізати зелень. Печінку подрібнити, змішати з булкою, зеленню і яйцем. Фарш довести до смаку, використовуючи сіль, перець.
6
Стегенця не дуже щільно заповнити фаршем, краю сколоти. Випікати 45 хвилин у формі, обклавши порізаним вершковим маслом. Температура духовий печі - 200 градусів.