Маринований окіст з овочами

Обід

Маринований окіст з овочами

Смачний соковитий окіст відмінно поєднується з овочами і сподобається вашим рідним!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Окіст курячий
1 штука

Зерна гірчиці
1 чайна ложка

Мед
1 чайна ложка

Сік лимона
2 столових ложки

Рослинна олія
1 чайна ложка

Петрушка
Пучка

Часник
2 зубчики

Сіль
за смаком

Цибуля ріпчаста
4 штуки

Баклажан
1 штука

Помідор
1 штука

Перець болгарський (зелений)
1 штука



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Окіст можна розділити на 4 частини, як це зробила я, або на 2, в залежності від ваших уподобань.
    Маринованный окорок с овощами

  • 2
    Готуємо маринад. Для цього змішуємо гірчицю, мед, сік, часник і масло. Додаємо зелень.
    Маринованный окорок с овощами

  • 3
    Заливаємо окіст і залишаємо на 2 - 3 години. По закінченню часу нарізаємо овочі, викладаємо їх на деко. А поверх кладемо м'ясо і відправляємо в духовку. Час - 40 хвилин. Температура - 200. Не забуваємо накрити фольгою, а за 15 хвилин до того, як вимкнути, зняти, що б утворилася скоринка золотиста.
    Маринованный окорок с овощами

  • 4
    А поверх кладемо м'ясо і відправляємо в духовку. Час - 40 хвилин. Температура - 200. Не забуваємо накрити фольгою, а за 15 хвилин до того, як вимкнути, зняти, що б утворилася скоринка золотиста.
    Маринованный окорок с овощами

  • 5
    Готово! приємного апетиту!
    Маринованный окорок с овощами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок