Консервовані помідори з зеленими яблуками по-німецьки

Страви з овочей

Консервовані помідори з зеленими яблуками по-німецьки

Помідори з зеленими яблуками володіють особливим смаком. Розсіл виходить просто чудовий. Яблука кладуть у банки, щоб надати смак помідорів. Але деяким людям подобаються на смак і яблука.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Часник
5 зубчиків

Помідор
3 кілограми

Сіль
1 їдальня ложка

Цукор
5 столових ложок

Оцет 9%
50 мілілітрів

Яблуко зелене
Кілограма

Перець болгарський (зелений)
2 штуки

Перець гострий
1 штука



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Помідори потрібно вимити і скласти в стерилізовану 3-літрову банку.
    Консервированные помидоры с зелеными яблоками по-немецки

  • 2
    Зелені яблука порізати на шматочки і пересипати ними помідори.
    Консервированные помидоры с зелеными яблоками по-немецки

  • 3
    У банку також кладуть гілку петрушки, кілька смужок солодкого перцю. Банку з помідорами заливають окропом і чекають 5 хвилин. Потім воду зливають і кип'ятять.
    Консервированные помидоры с зелеными яблоками по-немецки

  • 4
    Злиту воду з банок застосовують для приготування маринаду. На одну трилітрову банку для приготування маринаду необхідно 1 ст. ложки солі, 5 ст. л. цукру і 50 г оцту. При бажанні можна використовувати замість звичайного оцту яблучний.
    Консервированные помидоры с зелеными яблоками по-немецки

  • 5
    Банку з усіма інгредієнтами заливають окропом, закупорюють її і накривають ковдрою до того моменту, поки банку не стане холодною. Через кілька місяців консервовані помідори по-німецьки будуть готові. Вони порадують всю сім'ю чудовим смаком.
    Консервированные помидоры с зелеными яблоками по-немецки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок