Макарони з смаженими кабачками

Другі страви

Макарони з смаженими кабачками

Пропоную спробувати макаронні вироби Макфа, в поєднанні з смаженими кабачками в експрес варіанті. Оливки та сир додадуть макаронів, ну дуже своєрідний смак, властивий більшості страв Італії.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Макарони Макфа "Експрес"
200 грам

Цибуля ріпчаста
Головки

Морква
Штуки

Кабачок
1 штука

Оливкова олія
за смаком

Сир пармезан
50 грам

Маслини без кісточок
30 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Обсмажуємо на оливковій олії нарубані на маленькі кубики кабачки.
    Макароны с жареными кабачками

  • 2
    Поєднуємо їх з шинкованою цибулею і морквою і пасеруємо при невеликому нагріванні - це потрібно тому, що оливкова масло не любить високих теплових режимів.
    Макароны с жареными кабачками

  • 3
    Хвилин через 10 визначаємо в сковороду маслини і ще трохи тушкуємо.
    Макароны с жареными кабачками

  • 4
    Відварені протягом хвилини макарони експрес викладаємо в кабачкову обжарку. Рясно посипавши сирком і перемішавши, відставляємо в сторону.
    Макароны с жареными кабачками

  • 5
    Подаємо тут же, в стадії процесу плавлення сиру - страва неповторно, чесно-чесно.
    Макароны с жареными кабачками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок