Закритий пиріг з річковою рибою

Вечеря

Закритий пиріг з річковою рибою

Рибу для пирога можете використовувати будь-яку. Але пам'ятайте, чим вона смачніша, тим смачніше вийде і сам пиріг. В даному випадку я використовувала линька і червоноперку. Результат відмінний!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
12

Риба річкова
1,2 кілограма

Дріжджове тісто
1 кілограм

Цибуля ріпчаста
4 штуки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Рослинна олія
50 мілілітрів

Майонез
1 їдальня ложка

Кріп сушений
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибу чистимо, миємо й нарізаємо шматочками. Робимо сильно солоний розчин солі (1,5 ст. л. солі на 1 літр води), заливаємо їм рибу на 2-3 години, щоб вона стала солоною. Після закінчення цього часу відкидаємо рибу на друшляк.
    Закрытый пирог с речной рыбой

  • 2
    І приступаємо до очищення і нарізання цибулі. А потім припускаємо його на рослинному маслі до напівготовності з додаванням кропу, меленого чорного перцю і солі.

  • 3
    Після зняття сковороди з вогню, викладаємо в неї рибу і все перемішуємо.
    Закрытый пирог с речной рыбой

  • 4
    Поділяємо тісто на дві нерівні частини: 2/3 і 1/3. Більшу частину розкачуємо за допомогою качалки в пласт і викладаємо його на змащений олією лист.

  • 5
    Зверху на тісто рівномірно розкладаємо шматочки риби з цибулею.
    Закрытый пирог с речной рыбой

  • 6
    Потім розгортаємо в пласт меншу частину тіста. Накриваємо їм рибу і защипуємо тісто по краях.

  • 7
    Зверху тісто змащуємо майонезом. Даємо настоятися пирога 10-15 хвилин і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку.
    Закрытый пирог с речной рыбой

  • 8
    Через 20-25 хвилин пиріг готовий. Приємного апетиту!
    Закрытый пирог с речной рыбой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок