Брокколі, запечені з сиром

Страви з овочей

Брокколі, запечені з сиром

Брокколі - корисний вид капусти. Вітамінів, мікроелементів, необхідних людині речовин в ній стільки, що й не снилося інших овочів. Зазвичай брокколі йде на гарнір, ми ж зробимо основне блюдо

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Броколі
400 грам

Сир
100 грам

Сметана 25% жирності
3 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Відкриваємо упаковку брокколі. Розморожувати не будемо.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 2
    Закидаємо брокколі в окріп. Бланшируем одну хвилину.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 3
    Готуємо сметанний соус. Викладаємо сметану в кухоль. Присаливаем.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 4
    Розбавляємо сметану крапелькою молока (якщо вона густа).
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 5
    Брокколі отбланшированы. Відкидаємо на друшляк.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 6
    Негайно ж промиваємо холодною водою, інакше брокколі будуть доварюватися.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 7
    Розміщуємо брокколі рівним шаром у формі, сковороді або вогнетривкому блюді.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 8
    Заливаємо сметанним соусом.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 9
    Посипаємо тертим сиром.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • 10
    Ставимо в гарячу духовку на 20 хвилин.
    Брокколи, запеченные с сыром

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок