«Швидка» свиняча рулька в рукаві

Страви з м'яса

«Швидка» свиняча рулька в рукаві

Запечена таким способом рулька готується набагато швидше, ніж з попередньою варінням. І виходить напрочуд соковитою, ароматною, з ніжним м'ясом і засмаженою шкуркою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Свиняча Рулька
1,5 кілограма

Спеції
за смаком

Гірчиця
за смаком

Сіль
за смаком

Соус соєвий
50 мілілітрів

Вино червоне сухе
100 мілілітрів



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вибираємо м'ясисту рульку (на одну вечерю для 3-4 осіб 1,5 кг цілком достатньо). Як слід моєму і трохи обсушуємо.
    «Быстрая» свиная рулька в рукаве

  • 2
    Натираємо з усіх боків сухими спеціями для м'яса (чорний, червоний перець, коріандр, кмин, часник сушений, пряні трави - на ваш розсуд). Маленький секрет: щоб всередині м'ясо теж було досить солоним і соковитим, можна ввести під шкіру 50-70 мл соєвого соусу (за допомогою звичайного шприца з голкою). Щедро обмазуємо рульку гірчицею, кладемо кілька лаврових листків і залишаємо промаринуватися близько години.
    «Быстрая» свиная рулька в рукаве

  • 3
    Ховаємо рульку в рукав для запікання. Для додаткового аромату і смаку можна влити в рукав також 100 мл вина (з сухим буде більш традиційний смак, з десертним - оригінальний солодкувато-пряний).
    «Быстрая» свиная рулька в рукаве

  • 4
    Через 1,5 години виймаємо приголомшливо смачну страву і з пилу-жару подаємо до столу. Гарнір - якою завгодно: таке м'ясо буде поєднуватися з усім. Приємного апетиту.
    «Быстрая» свиная рулька в рукаве

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок