Суп-жульєн

Супи

Суп-жульєн

Пропоную Вашій увазі суп-жульєн, родзинкою якого буде відсутність грибів, характерних назвою. За складом і приготування суп по праву можна назвати легким і дієтичним.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Вода
1,5 літра

Ріпа
200 грам

Цибуля порей
1 стебло

Картопля
3 штуки

Оливкова олія
50 грам

Капуста білоголова
200 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Візьміть ріпу, цибулю і капусту. Помийте їх і очистіть цибулю і ріпу від шкірки. Ріпу натріть на тертці або наріжте в комбайні. Щоб вийшло тонко. Цибулю з капустою можете нарізати тонко або скористатися комбайном.
    Суп-жульен

  • 2
    У каструлі нагрійте масло. У розігріте масло додайте подрібнені ріпу, цибулю і капусту. Тушкуйте ретельно помішуючи. Потім закрийте каструлю кришкою і тушкуйте ще приблизно п'ять хвилин.
    Суп-жульен

  • 3
    Картоплю вимийте, очистіть, наріжте кубиками. У каструлю до овочів додайте воду і нарізану картоплю. Змішані з водою інгредієнти посоліть. За смаком можете додати трави і прянощі. Закрийте кришку і варіть ще п'ятнадцять хвилин. По завершенню можна скористатися блендером і отримати на виході суп-пюре.
    Суп-жульен

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок