Хрусткі мариновані огірки з оцтом

Консервація

Хрусткі мариновані огірки з оцтом

Пропоную перевірений рецепт маринованих огірків, які виходять хрусткими, володіють гарним смаком і готуються зовсім просто.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Огірок свіжий
1200 грам

Цукор
6 столових ложок

Сіль
2 столових ложки

Яблучний оцет
120 мілілітрів

Лист смородини
6 штук

Лист хрону
2 штуки

Кріп
2 стебла

Часник
1 головка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Підготувати зелень помити її і обсушити.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • 2
    Викласти на дно літрової банки зелень, зверху - огірки і в останню чергу - часник, нарізаний часточками.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • 3
    На літрову банку потрібно - 2 столових ложки цукру, 1 столова ложка солі і 60 мл оцту. Все це додати в банки з огірками.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • 4
    Залити холодною водою.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • 5
    Накрити металевими кришками і стерилізувати 8 хвилин.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • 6
    Закатати ключем, перевернути банки догори дном і укутати теплими речами (рушником, наприклад). Зберігати огірки, природно, потрібно у прохолодному місці.
    Хрустящие маринованные огурцы с уксусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок