Суфле з горбуші

Страви з риби

Суфле з горбуші

Представляю до приготування суфле з горбуші, запечене в духовці в силіконових формах. Суфле виходить ніжне і соковите.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Горбуша
600 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Сир Російський
60 грам

Зелень
за смаком

Майонез
1 їдальня ложка

Яйце куряче
1 штука

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Сіль
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
щіпка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибу очищаємо від луски, зрізаємо плавники і голову, розрізаємо вздовж хребтової зони і починаємо поступово видаляти кістки. Потім прокручуємо отримане філе на м'ясорубці разом з цибулею і двома шматочками зачерствілого білого хліба (батона). Додаємо сіль, перець, яйце. Із зелені я додала кріп.
    Суфле из горбуши

  • 2
    На великій тертці натираємо сир і приєднуємо до рибного фаршу, руками добре перемішуємо всі інгредієнти.
    Суфле из горбуши

  • 3
    Фарш вийшов злегка рідкуватим. Додаю трохи борошна, ложки їдальні достатньо.
    Суфле из горбуши

  • 4
    В силіконові форми за допомогою рук розфасовуємо фарш, щільно заповнивши форми до верху.
    Суфле из горбуши

  • 5
    Зверху змащуємо майонезом, на кожну порцію доведеться 1/4 чайна ложка майонезу.
    Суфле из горбуши

  • 6
    Прибираємо форми в духовку при 180 градусах, запікаємо, поки майонез добре не зарум'яниться. У мене це зайняло близько 25 хвилин.
    Суфле из горбуши

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок