Паста з курячим фаршем і томатним соусом.

Другі страви

Паста з курячим фаршем і томатним соусом.

Паста традиційна готується з спагетті і помідорів, але в багатьох сім'ях давно використовують різні макаронні вироби, м'ясо і овочі, які за смаком нічим не відрізняються від італійського оригіналу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Макарони "Спіралі"
500 грам

Сіль
1 їдальня ложка

Цибуля ріпчаста
1 головка

Фарш курячий
500 грам

Томатний соус
5 столових ложок

Соняшникова олія
3 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб правильно відварити макарони, теж потрібні певні знання. Води в каструлі має бути більше в два рази того інгредієнта, який в ньому буде варитися. Після того як вода скипить, потрібно її посолити столовою ложкою солі, а вже після цього занурити в неї макарони. Так вони не злипнуться. Довго проварювати їх не потрібно 10-15 хвилин достатньо, потім злити все на друшляк, обдати холодною водою і відкласти в сторону.
    Паста с куриным фаршем и томатным соусом.

  • 2
    Далі підсмажити цибулю на сковороді і додати до нього курячий фарш, посолити, перемішати і залишити на 5 хвилин тушкуватися, так як м'ясо дасть в поєднанні з цибулею свій сік.
    Паста с куриным фаршем и томатным соусом.

  • 3
    Далі береться самий улюблений томатний соус, можна з шматочками помідорів в складі і додається до фаршу. Тушкувати все це ще 10 хвилин. А потім покласти готові макарони до м'яса і перемішати. Паста готова.
    Паста с куриным фаршем и томатным соусом.

  • 4
    А потім покласти готові макарони до м'яса і перемішати. Паста готова.
    Паста с куриным фаршем и томатным соусом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок