Вареники з вишнею

Другі страви

Вареники з вишнею

Краще вареників з капустою можуть бути тільки солодкі вареники. Кожен раз коли їх готую обов'язково роблю і ці, як кажуть "на закуску".

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Борошно пшенична
4 склянки

Яйце куряче
1 штука

Вода
1 склянка

Сіль
1 чайна ложка

Цукор
100 грам

Вишня свіжа (заморожена)
400 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку робимо тісто. Беремо одне яйце збиваємо його, додаємо до нього воду.
    Вареники с вишней

  • 2
    Туди ж додаємо трохи солі і борошна. Можливо борошна може піти і менше. Тісто треба замісити.
    Вареники с вишней

  • 3
    Замішуємо тісто близько 15 хвилин. Якщо тісто перемісити, то можливо воно буде дуже жорстким, а нам цього не треба. Перевіряємо тісто просто - натискаємо на нього легенько пальцем, якщо воно відійшло, то тісто добре вымесили.
    Вареники с вишней

  • 4
    Робити вареники можна через спеціальну форму, але я віддаю перевагу ліпити самостійно. Тісто ділимо на частини і нарізаємо, робимо з нього "ковбаски", кожну з них нарізаємо.
    Вареники с вишней

  • 5
    Кожен шматочок розкачуємо
    Вареники с вишней

  • 6
    Вишню можна брати свіжозаморожену або, як у моєму випадки, закатку - вишня у власному соку. На кожен гурток ставимо за кілька вишень і посипаємо цукром.
    Вареники с вишней

  • 7
    Скріплюємо краю. Вареники готовий
    Вареники с вишней

  • 8
    Відварюємо. Можна їсти. Краще подавати з медом. Приємного апетиту!
    Вареники с вишней

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок