Рогалики з яблучним повидлом

Випічка

Рогалики з яблучним повидлом

Це дуже смачна випічка, з якою приємно влаштувати чаювання. Її приторно солодкий смак, який зобов'язаний яблучного повидла, в гармонії з пісочним печивом - суцільне смакота.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Маргарин
250 грам

Молоко 2,5% жирності
Літра

Цукор
100 грам

Борошно пшенична
Кілограма

Повидло яблучне
250 грам

Сухі активні дріжджі
15 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Обережно молоко нагріваємо до теплого стану. Розплавляємо маргарин до стану повного розчинення і чекаємо, поки він охолоне. З'єднуємо їх і додаємо ванілін, сухі дріжджі, цукор і поступово підсипаємо борошно.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • 2
    Замішуємо тісто, поступово додаючи борошно. Даємо йому охолонути в холоді протягом години.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • 3
    Розкачуємо тісто на пласти довільного розміру і товщини, тут немає чітких меж.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • 4
    Ріжемо на трикутники, кладемо на них трохи повидла. Скручуємо тісто, при цьому добре закріплюємо куточки, коли загортаємо повидло і макаємо в цукор.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • 5
    Поміщаємо готові вироби в духову шафу.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • 6
    Через пів години - рогалики готові до вживання.
    Рогалики с яблочным повидлом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок