Теплий салат з курячої печінки, омлету і помідорів

Салати

Теплий салат з курячої печінки, омлету і помідорів

Такий теплий салат відмінно підніме Вам настрій з самого ранку, якщо Ви його виберете на сніданок.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Яйце куряче
1 штука

Печінка куряча
150 грам

Помідор
2 штуки

Петрушка
3 стебла

Сіль
за смаком

Приправа (овочева)
за смаком

Гірчиця французька
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Перш за все відварюємо курячу печінку приблизно 20-25 хвилин у підсоленій воді.
    Теплый салат из куриной печени, омлета и помидоров

  • 2
    В цей час збиваємо 1 куряче яйце з сіллю і приправою. Смажимо з нього омлет на рослинному маслі.
    Теплый салат из куриной печени, омлета и помидоров

  • 3
    Промиваємо помідори нарізаємо кружальцями. Курячу печінку нарізаємо скибочками, додаємо до неї кружечки помідорів.
    Теплый салат из куриной печени, омлета и помидоров

  • 4
    А зверху викладаємо нарізану брусочками омлет. Посипаємо все подрібненою петрушкою і виставляємо на тарілку.
    Теплый салат из куриной печени, омлета и помидоров

  • 5
    Подаємо разом з французькою гірчицею без майонезу та інших жирних соусів, так як омлет і так містить олію. Приємного!
    Теплый салат из куриной печени, омлета и помидоров

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок