Малосольні огірочки без шкірки "П'ятихвилинка"

Консервація

Малосольні огірочки без шкірки "П'ятихвилинка"

Цей спосіб приготування досить-таки простий. Особливо він виручає, коли хочеться, наприклад, порадувати гостей малосольними огірочками. Готуються вони швидко і без особливих турбот.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Огірок свіжий
4 штуки

Сіль
1,5 чайних ложки

Вода
200 мілілітрів



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо 4 невеликих огірка довжиною ~10 - 12 див. Моєму їх і витираємо насухо рушником. Кожен огірок повністю очищаємо від шкірки і вже очищений розрізаємо вздовж на 4 частини. З рештою огірками проробляємо теж саме.
    Малосольные огурчики без кожуры

  • 2
    Тепер заповнюємо огірковим четвертинками пів-літрову банку.
    Малосольные огурчики без кожуры

  • 3
    В склянку з кип'яченою водою (вода повинна бути кімнатної температури) додаємо сіль і розмішуємо до повного її розчинення. Потім заливаємо цією солоною водою огірки. Банку закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
    Малосольные огурчики без кожуры

  • 4
    Через 2 години знімаємо пробу. Якщо солі для Вас достатньо, то зливаємо воду і можна їсти огірки. Якщо ж "ні", залиште огірки ще на 30 - 60 хвилин. Багато таких огірків не робіть. Краще стільки, скільки з'їсте за один або за два рази. Приємного апетиту!
    Малосольные огурчики без кожуры

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок