Смажена цвітна капуста в клярі

Страви з овочей

Смажена цвітна капуста в клярі

Така кольорова капуста може стати відмінним гарніром до будь-якої страви або начинкою для бутерброда.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Капуста цвітна
1 головка

Борошно пшенична
2 столових ложки

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
за смаком

Рослинна олія
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ставимо На вогонь каструльку з водою і чекаємо, коли вода закипить. Додаємо у воду сіль за смаком і занурюємо туди головку цвітної капусти. Як тільки знову закипить вода, відраховуємо 5 хвилин виймаємо капусту. Вона повинна стати м'якою, але при цьому не розвалитися.
    Жареная цветная капуста в кляре

  • 2
    Яйця збиваємо. Щоб не помилитися з сіллю, пробуємо капусту. Якщо вона просолена, то в збиті яйця додавати сіль не потрібно.
    Жареная цветная капуста в кляре

  • 3
    Поділяємо на суцвіття капусту, трохи притискаємо кожне суцвіття руками, так зручніше буде обсмажувати його.
    Жареная цветная капуста в кляре

  • 4
    Обвалюємо капусту спочатку в борошні, потім в яйці і відправляємо смажитися на сковорідку. З кожного боку приблизно по хвилині. Виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
    Жареная цветная капуста в кляре

  • 5
    Готово! Приємного апетиту!
    Жареная цветная капуста в кляре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок