Рагу з копченими реберцями

Другі страви

Рагу з копченими реберцями

Швидкий і смачний обід чи вечерю Вам забезпечений, якщо Ви приготуєте таке яскраве і барвисте рагу. Завдяки копченим ребрышкам, інші овочі також переймають копчений смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля
800 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Квасоля зелена стручкова
100 грам

Рослинна олія
100 мілілітрів

Приправа (овочева)
щіпка

Сіль
щіпка

Свинячі ребра копчені
300 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Очищаємо і промиваємо всі овочі.
    Рагу с копчеными ребрышками

  • 2
    Моркву нарізаємо кубиками, а цибулю - півкільцями. Нагріваємо в казані рослинне масло і вкидываем в нього моркву з цибулею.
    Рагу с копчеными ребрышками

  • 3
    Нарізаємо картоплю на кубики. Як тільки моркву з цибулею трохи спассеруются, вкидываем нарізану картоплю і обсмажуємо ще хвилин п'ять.
    Рагу с копчеными ребрышками

  • 4
    Реберця нарізаємо і квасоля окремо і докидываем в рагу. Заливаємо окропом і приправляємо. Готуємо протягом 10-15 хвилин і вимикаємо.
    Рагу с копчеными ребрышками

  • 5
    Викладаємо на тарілку і приступаємо до дегустації. Приємного!
    Рагу с копчеными ребрышками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок