Селеровий супчик з качиними шлуночками

Супи

Селеровий супчик з качиними шлуночками

Я прихильник здорової їжі, тому хочу поділитися з вами рецептом корисного, малокалорійної і дуже смачного супу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Вода
1,8 літра

Шлунки качині
4 штуки

Картопля
3 штуки

Морква
1 штука

Яйце куряче
2 штуки

Корінь селери
300 грам

Кріп
1 пучок

Зелена цибуля
1 стебло

Часник
2 зубчики

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку банально наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Поки вода закипить, готуємо шлуночки. Моєму, режим шматочками, солимо прямо на дошці, і злегка мнемо.
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • 2
    Кидаємо наші шлуночки в окріп і варимо 40 хв. Тепер готуємо картоплю: чистимо, миємо, і режим соломкою (можете кубиками, кому як подобається).Додаємо картоплю і варимо ще 15 хв. Тепер очищаємо моркву і селеру.
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • 3
    Трьом коріння на тертці і додаємо в каструльку, разом з ними вбиваємо 2 яйця, якщо вам не подобаються коли яйця нагадують білі ниточки, можете зварити їх заздалегідь і дрібно покришити.
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • 4
    Тепер рубаємо зелень і додаємо її в суп.
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • 5
    Доводимо суп до кипіння і відразу вимикаємо. Видавлюємо два зубчики через часникодавку.
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • 6
    Додаємо перець за смаком. Приємного апетиту! Худніть смачно!
    Сельдерейный супчик с утиными желудочками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок