Молочно-соєвий соус

Соуси

Молочно-соєвий соус

Цей соус чудово підійде для приготування м'ясних і рибних страв. Поєднання в ньому простих і доступних інгредієнтів, прянощів і свіжого кропу в підсумку надає готовим стравам неповторний смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Сметана 15% жирності
100 мілілітрів

Молоко 2,5% жирності
50 мілілітрів

Соус соєвий
50 мілілітрів

Перець червоний гострий мелений
щіпка

Базилік сушений
щіпка

Кріп
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    У чашу викладаємо заявлену порцію вершків будь-якої жирності.
    Молочно-соевый соус

  • 2
    Потім вливаємо до сметані всю порцію молока. Перемішуємо дані складові до утворення однорідної молочної маси.
    Молочно-соевый соус

  • 3
    Потім вливаємо в молочну масу соєвий соус. Знову перемішуємо.
    Молочно-соевый соус

  • 4
    Настав час спецій. Додаємо спочатку червоний мелений перець.
    Молочно-соевый соус

  • 5
    Слідом вводимо сушений базилік.
    Молочно-соевый соус

  • 6
    Кріп дрібно рубаємо, вводимо його на завершальному етапі приготування молочного соусу. Знову перемішуємо. Використовувати при гасінні м'яса, фаршу або риби. До речі, в молочно-соєвий соус можна додати й інші Ваші улюблені спеції.
    Молочно-соевый соус

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок